Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آشنایی با کشور ترکیه

شرایط انتقال حیوانات خانگی به ترکیه در سال 2022

قوانین و چگونگی بردن حیوان خانگی به کشور ترکیه

4.2/5 - (5 امتیاز)

شرایط انتقال حیوانات خانگی به ترکیه چگونه است؟ اگر قصد دارید با حیوان خانگی خود به کشور ترکیه نقل مکان کنید یا به این کشور سفر کنید، باید فهرستی از اقداماتی که قبل از سفر باید انجام دهید کنید تهیه کنید.

در برخی موارد ممکن است انجام تمام این اقدامات حتی تا یک ماه به طول بیانجامد، بنابراین بهتر است قبل از سفر به ترکیه با حیوان خانگی‌تان، یک برنامه‌ریزی دقیق در این مورد داشته باشید.

اکثر این مقررات و اقدامات احتیاطی در مورد انتقال سگ‌های خانگی، گربه‌ها و جوندگان به کشور ترکیه اعمال می‌شود، اما اگر حیوانات خانگی دیگری هم دارید که قصد دارید با خودتان به این کشور ببرید، ممکن است مشمول مقررات متفاوتی باشند.

با این حال شرایط و قوانین فعلی در مورد انتقال حیوانات خانگی به کشور ترکیه چیست؟ وقتی که قصد داریم با حیوان خانگی خودمان به ترکیه سفر کنیم باید اقداماتی را انجام دهیم؟ در چه مکان‌هایی در کشور ترکیه مجاز به بردن سگ با خودتان نیستند؟ نژادهای ممنوعه سگ در کشور ترکیه چه نژادهایی هستند؟

در ادامه‌ی این مقاله، به بررسی مراحل و اقدامات لازم برای انتقال حیوانات خانگی به کشور ترکیه می‌پردازیم و تمام سؤالات شما در این خصوص را پاسخ می‌دهیم. با ما همراه باشید.

شرایط سفر به ترکیه با حیوان خانگی

سفر با حیوان خانگی به کشور ترکیه
سفر با حیوان خانگی به کشور ترکیه

حیوانات خانگی این روزها نقش مهمی در زندگی افراد ایفا می‌کنند و به بخشی از خانواده‌ی بشر امروزی تبدیل شده‌اند.

در نتیجه طبیعی است که بسیاری از افراد بخواهند که گربه یا سگ خانگی‌شان را در سفر یا مهاجرتشان به کشوری دیگر، همراه خود ببرند زیرا این موجودات دوست‌داشتنی دیگر به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند.

ترکیه به عنوان یکی از ۱۰ مقصد برتر گردشگری جهان برای سفر، به اندازه کافی در بخش توریسم و پذیرش مسافر توسعه یافته است که امکان سفر به همراه حیوانات خانگی‌تان را برای شما فراهم کند.

با این حال توصیه می‌شود اگر سفر شما به ترکیه یا هر کشور دیگری کوتاه است و برای شما این امکان وجود دارد که حیوان خانگی خود را به کسی بسپارید تا در این مدت از او نگهداری کند، حتماً این کار را انجام دهید!

زیرا تجربه‌ی سفر با هواپیما برای حیوانات اصلاً خوشایند نیست و بهتر است آنها را مجبور به تحمل این موقعیت نکنید.

اما اگر برای مدتی طولانی به ترکیه سفر می‌کنید یا قصد مهاجرت به این کشور را دارید، چاره‌ای جز انتقال حیوان خانگی خود به ترکیه ندارید.

اما باید مراقب باشید که به لحاظ مراحل قانونی و اقدامات احتیاطی دچار مشکلی نشوید. برای آشنایی بیشتر با نحوه سفر و انتقال حیوانات خانگی به ترکیه با ما همراه باشید.

حیوانات خانگی غیر از سگ، گربه و جوندگان

اگر قصد انتقال پرنده خودتان را به کشور ترکیه دارید، باید برای حیوان خانگی‌تان مجوز ورود دریافت کنید.

علاوه بر این، برخی از حیوانات خانگی هستند که نیازی به واکسیناسیون هاری ندارند، اما به احتمال زیاد به گواهی سلامت یا سایر شرایط اضافی دیگر بسته به نوع حیوان خانگی نیاز دارند.

لیست این حیوانات شامل موارد زیر است:

  • خزندگان
  • دوزیستان
  • بی مهرگان
  • ماهی‌های استوایی
  • پستاندارانی مانند خرگوش

برای کسب اطلاعات خاص در مورد شرایط دقیق این حیوانات خانگی به کشور ترکیه، به شما توصیه می‌شود که اطلاعات به روز را از سفارت این کشور دریافت کنید.

الزامات و استانداردهای قرار دادن ریزتراشه (میکروچیپ)

هر حیوان خانگی که وارد کشور ترکیه می‌شود باید دارای یک ریزتراشه باشد، هیچ استثنایی در این مورد وجود ندارد. هر ریزتراشه باید مطابق با استاندارد 11784 ISO یا ضمیمه A استاندارد ISO 11785 باشد.

اطلاعات پزشکی و واکسن

واکسن‌ های مورد نیاز برای ورود حیوان خانگی به ترکیه
واکسن‌ های مورد نیاز برای ورود حیوان خانگی به ترکیه

فهرست واکسن‌ها و اطلاعات پزشکی مورد نیاز برای ورود حیوان خانگی شما به ترکیه شامل موارد زیر است:

شماره 1گواهی سلامت خطوط هوایی که با عنوان گواهی APHIS 7001 شناخته می‌شود. این گواهی باید 10 روز قبل از حرکت پر شود.
شماره 2واکسیناسیون سگ‌ها که باید حداقل 4 هفته قبل از سفر انجام شود. این فهرست شامل پاراآنفلوآنزا، لپتوسپیروز، پاروویروس، بوردتلا، هاری، هپاتیت و دیستمپر است.
شماره 3گربه‌ها باید حداقل 4 هفته قبل از سفر واکسن‌های تکمیلی را دریافت کنند که شامل موارد زیر است: کالیسی ویروس، پانلوکوپنی، رینوتراکتیت ویروسی گربه و واکسن هاری

برای اطمینان از معتبر بودن گواهی‌های دریافتی، حداقل دو هفته قبل از ورود مطمئن شوید که آن‌ها مورد تأیید کشور ترکیه و مجاز هستند.

حیوانات خانگی که ورودشان به ترکیه ممنوع است

تمام حیوانات خانگی حتی با داشتن گواهینامه‌های مورد نیاز، باز هم اجازه ورود به ترکیه را ندارند. یک فهرست از نژادهای مختلف سگ وجود دارد که اجازه ورود به کشور ترکیه را ندارند.

این لیست شامل موارد زیر است:

  • نژاد روتوایلر
  • نژاد بول تریر
  • نژاد مبارز رومی
  • نژاد توسا ژاپنی
  • نژاد ماستیف تبت
  • همه نژادهای مخلوط
  • نژاد باندوگ توسا اینو
  • نژاد ماستیف اسپانیایی
  • نژاد نژاد ماستیف نئوپولیتن
  • نژاد پیت بول تریر آمریکایی
  • نژاد آمریکن استافوردشایر تریر

اگر در مورد نژاد خاص خود سؤالی دارید، باید با گمرک ترکیه تماس بگیرید و از قبل بپرسید که آیا نژاد شما مجاز به ورود به این کشور است یا خیر.

اخذ گواهی سلامت

برای انتقال حیوانات خانگی به ترکیه، باید یک گواهی سلامت دامپزشکی برای حیوانات خود تهیه کنید. دامپزشکی که این گواهی را تکمیل می‌کند باید توسط سفارت این کشور تأیید شده باشد. این گواهی باید ۱۰ روز قبل از پرواز شما به ترکیه تهیه شود.

ورود لاک پشت و طوطی

قبل از ورود هر حیوان به این کشور باید بررسی کنید که آیا حیوان خانگی شما تحت قوانین «کنوانسیون بین‌المللی جانوران و گیاهان وحشی در معرض خطر انقراض» محافظت می‌شود یا خیر.

بیش از ۱۸۰ کشور مختلف مقررات این کنوانسیون را اجرا می‌کنند و اگر حیوان خانگی شما توسط این مقررات محافظت شود، باید بررسی کنید تا ببینید چه مجوزهای دیگری برای انتقال حیوان خانگی به کشور ترکیه مورد نیاز است.

گربه و سگ زیر 3 ماه

مهم‌ترین نیاز هنگام واردات یک بچه گربه یا توله سگ زیر ۳ ماه این است که یک دامپزشک واجد شرایط یک اظهارنامه بهداشتی صادر کند که بیان کند حیوان خانگی شما با هیچ حیوان وحشی تماس نداشته است.

این گونه حیوانات کم سن و سال همچنین می‌توانند با والدین خود سفر کنند البته تا زمانی که والدین حیوان خانگی شما تمام شرایط لازم را داشته باشد.

شهرستان مبدأ توله سگ‌ها و بچه گربه‌ها باید در کشوری باشد که در آن شیوع هاری وجود نداشته باشد و تحت کنترل بیماری‌های دامپزشکی باشد.

همچنین، چند الزام دامپزشکی دیگر نیز وجود دارد:

  • باید پاسپورت خود را برای تایید ارسال کنید.
  • حیوان خانگی شما باید در سلامت کامل باشد.
  • حیوان خانگی شما نباید هیچ نوع انگل داخلی یا خارجی داشته باشد.
  • حیوان خانگی شما نباید هیچ گونه بیماری قابل انتقال به انسان داشته باشد.
  • قبل از انتقال حیوانات خانگی به کشور ترکیه شما به مجوز دامپزشکی این کشور نیاز دارید.

شرایط لازم برای انتقال حیوانات خانگی به ترکیه با پرواز

شرایط لازم برای انتقال حیوان خانگی به کشور ترکیه با پرواز
شرایط لازم برای انتقال حیوان خانگی به کشور ترکیه با پرواز

وقتی حیوانات خانگی شما وارد کشور ترکیه می‌شوند، در فرودگاه معاینه می‌شوند و باید عاری از هرگونه بیماری قابل انتقال به انسان باشند.

باید در نظر داشته باشید که اگر حیوان خانگی شما در سلامت کامل نباشد، باید در ترکیه معاینات اضافی روی آن انجام شود و شما ملزم به پرداخت هزینه این معاینات خواهید بود.

اگر می‌خواهید حیوان خانگی‌تان در همان روز ورودتان به ترکیه ترخیص شود، حیوان خانگی شما باید قبل از ساعت ۱۱: ۳۰ صبح به این کشور برسد.

برای جلوگیری از پرداخت مالیات برای حیوانات خانگی خود، حیوانات خانگی شما باید در طی سفر همراهتان باشند. صاحب حیوان خانگی ملزم به حضور در گمرک یا دادن وکالت‌نامه به فرد دیگری در این کشور می‌باشد.

آیا حیوانات خانگی شما قرنطینه خواهند شد؟

حیوانات خانگی شما در صورتی که آزمایش تیتر را طی فاصله ۳ ماه قبل از ورود به ترکیه با موفقیت انجام شده باشد قرنطینه نخواهند شد.

باید توجه داشته باشید که اگر حیوان خانگی شما ۳ ماه قبل آزمایش تیتر را انجام نداده باشند، پس از ورود به مدت ۴ ماه در قرنطینه خانگی خواهد بود.

سخن پایانی

از آنجایی که مقررات تغییر می‌کند، باید قبل از موعد سفر با مقامات مربوطه در گمرک یا سفارت ترکیه تماس بگیرید تا مدارک مورد نیاز را بپرسید یا هر سؤالی دیگری که دارید بپرسید.

  • مجوز ورود حیوان نیز ضروری است.
  • فرم APHIS 7001 باید از قبل تکمیل شود.
  • گواهی واکسن هاری باید در دسترس باشد.
  • اطمینان حاصل کنید که پاسپورت صاحب حیوان خانگی را در زمان ورود به گمرک در دسترس داشته باشید.

آیا امکان حمل و انتقال حیوانات خانگی با پرواز به ترکیه وجود دارد؟

بله، حمل و نقل حیوانات خانگی به کشور ترکیه از طریق هواپیما و یا اتوبوس امکان‌پذیر است.

آیا هزینه حمل حیوانات با هواپیما به ترکیه رایگان است؟

برای حمل حیوانات خانگی خود به کشور ترکیه، باید هزینه‌ی جداگانه‌ای علاوه بر هزینه خرید بلیط، پرداخت نمایید.

منبع: pettravel

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا