Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
مهاجرت به ترکیه

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج چگونه است

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج و مدارک های آن

5/5 - (1 امتیاز)

اقامت ترکیه از طریق ازدواج – مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

اقامت ترکیه از طریق ازدواج یا مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج موضوع بحث این مقاله است. امروزه مسئله اقامت و مهاجرت یک مسئله بسیار مهم در بسیاری از کشورها از جمله کشور ایران است. برخی افراد مهاجرت را یکی از راه های رسیدن به موقعیت های بهتر در زندگی می دانند، از این رو به دنبال راه هایی برای مهاجرت هستند. یکی از راه های مهاجرت که به تازگی در بین جوانان باب شده است اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج و مهاجرت به این کشور همسایه ایران از این طریق است.

کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که با داشتن آب وهوایی معتدل برای زندگی و شرایط اقتصادی مناسب، امروزه گردشگران بسیاری را به سوی خود جذب می کند. از این رو اقامت ترکیه از طریق ازدواج یکی از گزینه های مناسب برای افرادی است که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند. کشور ترکیه با وجود شهرهای زیبایی مثل آنتالیا، استانبول، ازمیر و… در صنعت گردشگری بسیار موفق عمل کرده است.

این شهرها با داشتن هتل های زیبا و مجلل، آپارتمان ها و خانه های لوکس و… چشم هر ببینده ای را به خود جلب می کنند. در این مقاله سعی داریم تا حدودی شما را با قوانین مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

شرایط و قوانین اقامت ترکیه از طریق ازدواج

در نوشته های پیشین درباره مهاجرت به ترکیه از طریق کار اطلاعات خوبی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. در اینجا شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج را بررسی می کنیم. اقامت ترکیه از طریق ازدواج با افراد بومی امری است که به تازگی برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند فراهم شده است.

در صورت مهاجرت به ترکیه و ازدواج در این کشور شما دارای سند بین المللی ازدواج خواهید شد که بدون نیاز به ویزا می توانید در این کشور اقامت دریافت کنید. طبق قوانین کشور ترکیه در صورت ازداوج با شخص ترک زبان به شما در طی 3 الی 5 سال اقامت دائم ترکیه تعلق می گیرد که البته باید ازدواج شما کاملاً رسمی بوده و جنبه صوری نداشته باشد.

در طی این مدت مسئولان مربوطه در رابطه با ازدواج شما اطلاعاتی را در دست دارند و به تحقیقات می پردازند. در صورتی که، طی تحقیقات مسئولان متوجه ازدواج صوری شما شوند پاسپورت شهروندی یا اقامت دائم شما برای سال های بعد زندگی به شما تعلق نمی گیرد و تمدید نخواهد شد. برای اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج باید به نکات دیگری که در ذیل آمده است، توجه کنید.

  • سن قانونی زوج و زوجه جهت ازدواج در ترکیه بایستی بیش از 18 سال باشد. ( اگر سن دختر کمتر از 18 سال باشد با رضایت پدر یا گواهی فوت پدر بلامانع است)

 

  •  ازدواج باید کاملاً رسمی و با حضور عاقد ترک زبان انجام شود، درصورتی که طرفین به زبان ترکی مسلط نیستند می توانند از مترجم عربی یا انگلیسی در حین عقد کمک بگیرند.

 

  •  ازداوج باید کاملاً واقعی باشد و مدارکی که برای اخذ اقامت در ترکیه به مسئولان داده می شود نیز باید رسمی و قانونی باشند و هیچگونه جنبه صوری نداشته باشد.

 

  • شخصی که قصد ازدواج با او را دارید باید کاملاً دارای ملیت کشور ترکیه باشد، افراد خارجی که دارای پناهندگی این کشور هستند دارای ملیت ترکی نیستند.

 

  • اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج حدود 3 الی 5 سال طول می کشد. در طی این مدت هیچ گونه اقامت موقت یا دائمی از این طریق به شخص تعلق نمی گیرد و فرد فقط می تواند از طریق ویزا یا اقامت توریستی به ترکیه رفت و آمد کند. پس از طی شدن مدت زمان 3 تا 5 سال از ازدواج ( به تشخیص افسر مهاجرت ) به فرد، اقامت دائم ترکیه تعلق می گیرد.

 

  • چنانچه قصد ازدواج با یکی از دختران اهل ترکیه را دارید باید این نکته را در نظر بگیرید در صورتی که قبلا وی ازدواج کرده باشد باید بیش از 300 روز از تاریخ طلاق او گذشته باشد. شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج کمی سخت و پیچیده می باشد.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

مدارک لازم جهت ازدواج در کشور ترکیه چیست؟

در صورتی که قصد اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج را داشته باشید باید مدارک زوجین کاملاً تکمیل باشند، این مدارک شامل : پاسپورت،4 قطعه عکس، گواهی تولد یا شناسنامه (برای افرادی که ایرانی هستند) و دریافت گواهی تجرد می باشد. گواهی تجرد نشان دهنده این است که شخص مالک شناسنامه، قبلًا ازداوجی در کشور محل تولد خودش نداشته و کاملاً از طرف کنسولگری کشور خود تایید می شود.

همچنین در صورتی که فرد قبلاً ازدواج کرده باشد باید کاملاً در این گواهی ذکر شود که علت مجرد بودن او فوت همسر، طلاق، فسخ نکاح و… است، در این صورت این گواهی پذیرفته می شود. همچنین در صورتی که خود شخص نتواند برای دریافت گواهی تجرد به اداره ثبت احوال امور خارجه مراجعه کند باید به شخصی وکالتنامه رسمی دهد و شخص مذکور برای وی این کار را انجام دهد.

قوانین کشور ترکیه برای ازدواج چیست؟

در کشور ترکیه نیز مانند کشور ایران زوجین بعد از انجام مراسم و برگزاری جشن عروسی به صورت شرعی نیز با یکدیگر عقد می کنند. به این صورت که آن ها نزد شخص مذهبی رفته که به آن امام نکاح می گویند تا خطبه عقد را بر آن ها جاری کند. همچنین در کشور ترکیه هنگام اجرای خطبه عقد در مذهب حنفی وجود دو نفر به عنوان شاهد الزامی است، این در حالی است که برای طلاق این امر صورت نمی گیرد.

در ترکیه نیز مانند کشور ایران در هنگام عقد مهریه را مشخص می کنند، اما هیچ لزومی برای اینکه چه چیز را مهر کنند وجود ندارد. بلکه در این کشور خانواده ها به دنبال تعهد و تشکیل یک زندگی معنوی هستند. همچنین در این کشور بیشتر زنان خانه دار هستند و حکم و اجرای نفقه بر عهده شوهران  آن ها است و باید نیاز زن را کاملاً تامین کنند.

یکی دیگر از شرایط ازدواج در این کشور تهیه جهیزیه است که بر خلاف کشور ایران بیشتر برعهده خانواده مرد است و خانواده عروس هیچ تعهدی در قبال تهیه جهیزیه ندارد. همچنین در صورتی که دو نفر خارجی باشند و قصد ازدواج در کشور ترکیه را داشته باشند می توانند از مامور ازدواج ترکیه این در خواست را داشته باشند تا در صورت ارائه مدارک لازم به کنسولگری این کشور آن دو را به عقد یکدیگر درآورند.

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج
شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

نتیجه گیری درباره مقاله اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

کشور ترکیه با وجود شرایط آب و هوایی مناسبی که برای زندگی دارد مهاجران بسیاری را به سوی خود جذب می کند. اقامت ترکیه از طریق ازدواج یکی از راه هایی است که افراد زیادی از طریق آن اقدام به مهاجرت به ترکیه می‌کنند.

ازدواج در کشور ترکیه دارای شرایطی مختلفی است. ازدواج در این کشور حدود 3 الی 5 سال طول می کشد تا منجرب به اخذ اقامت دائم یا شهروندی ترکیه شود و فرد خارجی در این مدت فقط با ویزای توریستی می تواند به این کشور رفت و آمد کند.

در طول این مدت، ازدواج زوجین توسط مامورین ازدواج این کشور بررسی می شود و در صورتی که ازدواج صوری باشد اقامتی به شخص تعلق نمی گیرد. همچنین یکی دیگر از شرایط مهم برای ازدواج در ترکیه و کسب اقامت دائم این کشور این است که یکی از طرفین دارای ملیت ترکیه باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا