Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
مهاجرت به ترکیهکار

مهاجرت مهندس عمران به ترکیه چگونه انجام می شود؟

آیا مهاجرت مهندس عمران به ترکیه و کار در آنجا راحت است؟

به این مطلب امتیاز دهید!

مهندسی عمران در ترکیه یکی از بهترین رشته‌های بخش دانشجویان بین‌المللی ترکیه است. دوره مهندسی عمران شما را برای برنامه‌ریزی، ساخت و نگهداری سازه‌های خاص مانند پل‌ها، سدها و هتل‌ها آماده می‌کند. شغل مهندس عمران بسیار متنوع است و قبلاً در دوره تحصیلی منعکس شده است. دانشگاه‌ های ترکیه امکانات زیادی را در این زمینه به دانشجویان ارائه می‌دهند. امکان تحصیل در رشته مهندسی عمران به زبان انگلیسی در ترکیه وجود دارد. در ادامه قصد داریم به مهاجرت مهندس عمران به ترکیه و شرایط این افراد بپردازیم، با ما همراه باشید.

شرایط مهاجرت مهندس عمران به ترکیه

برای اینکه مهاجرت مهندس عمران به ترکیه صورت بگیرد باید شرایط آن را داشته باشد. یکی از این شرایط داشتن 3 سال سابقه کار مرتبط با فعالیت‌های عمرانی است. همچنین این فرد باید مدرک کارشناسی رشته مهندسی عمران را داشته باشد. با داشتن این شرایط مهندس عمران می‌تواند به ترکیه مهاجرت کند. اما راه دیگری برای مهاجرت مهندس عمران به ترکیه وجود دارد و آن هم تحصیل در رشته مهندسی عمران در کشور ترکیه است.

تحصیل در رشته مهندسی عمران در ترکیه

مهندس عمران، مهندسي است كه با انواع سازه‌ها سروكار دارد. در این رشته تمرکز بر روی برنامه‌ریزی، فناوری، استاتیک و… است. مهندسان عمران به روش‌های مختلفی همچون برنامه‌ریزی و طراحی ساختمان‌های بلند، مسئولیت‌های بزرگ در مفهوم سیستم‌های تامین آب و در ساخت توربین‌های بادی به کار گرفته می‌شوند و محیط اطراف ما را می‌سازند.

کارشناسی ارشد مهندسی عمران در ترکیه

دوره چهار ترمه کارشناسی ارشد مهندسی عمران در کشور ترکیه، مانند مقطع لیسانس به هفت حوزه تخصصی تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از: بهره‌برداری و مدیریت ساخت‌وساز، مهندسی سازه، ترافیک، آب، روش‌های عددی برنامه‌ریزی سازه، مهندسی مسیر ترافیک، مهندسی ژئوتکنیک و مواد.
فارغ التحصیلان در شرکت‌های بزرگ ساختمانی، دفاتر ساخت‌وساز تخصصی یا بخش دولتی، در مدیریت پروژه یا خدمات تجاری و… استخدام می‌شوند. همچنین ممکن است آن‌ها تحقیقات علمی مستقلی را دنبال کنند.

شرایط مهاجرت مهندس عمران به ترکیه
شرایط مهاجرت مهندس عمران به ترکیه

فرصت‌های شغلی برای مهاجران مهندس عمران به ترکیه

فرصت‌های شغلی پس از فارغ التحصیلی در رشته مهندسی عمران از دانشگاه‌ های ترکیه بسیار خوب است. البته مهاجرت مهندس عمران به ترکیه در صورتی که فارغ‌التحصیل کشورهایی همچون ایران باشد نیز مزایا و فرصت‌های شغلی بسیاری در پی دارد. صنعت ساختمان درحال حاضر به دو تحول تعیین‌کننده واکنش نشان می‌دهد: کمبود مسکن در شهرها و چالش‌ های ناشی از تغییرات آب و هوایی و کمبود منابع. باتوجه به الزامات و عملکردهای مختلف سازه‌ها و سفارشات مختلف، حوزه کاربرد مهندسین عمران وسیع است و حوزه‌های فعالیت و وظایف زیر را پوشش می‌دهد :

• ساخت کانال و بندر
• ساخت ایستگاه راه آهن و خط راه آهن
• ساخت فرودگاه
• صنعت املاک و مستغلات
• مدیریت ساخت و ساز
• مشاوره کسب و کار
• خدمات عمومی
• خدمات حمل و نقل
• دفاتر مهندسی کار مهندس عمران
• برنامه‌ریزی، طراحی و نظارت بر پروژه‌های مهندسی عمران، مانند ساختمان‌ها، کانال‌ها، سدها، بنادر، سیستم‌های آبیاری، خطوط لوله، نیروگاه‌ها، راه آهن، جاده‌ها، سیستم‌های فاضلاب، تونل‌ها و تامین آب.
• تجزیه و تحلیل گزارش‌ها، نقشه‌ها، آزمایش‌ها و عکس‌های هوایی در مورد ترکیب خاک، زمین، ویژگی‌های هیدرولوژیکی و سایر داده‌های توپوگرافی و زمین شناسی برای برنامه‌ریزی و طراحی پروژه.
• محاسبه هزینه و تعیین امکان‌سنجی پروژه براساس تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده، به کارگیری دانش و تکنیک‌های مهندسی و ریاضیات پیشرفته.

یک مهندس عمران در ترکیه باید چه چیزهایی را بداند؟

بیشتر اوقات، مهندسان عمران پروژه‌های ساختمانی را طراحی، برنامه‌ریزی و یا مدیریت می‌کنند. کار آن‌ها از پروژه‌های کوچک مقیاس مانند تعمیرات ساختمان یا پل تا مقیاس بسیار بزرگ مانند ساخت استادیوم‌های بزرگ را شامل می‌شود. مهندسان عمران ممکن است در بسیاری از بخش‌ها مانند سازه، محیط زیست و حمل‌ونقل کار کنند.

آن‌ها باید دانش کاری، نرم‌افزار طراحی به کمک کامپیوتر خودکار (CAD) و نرم‌افزار طراحی مهندسی داشته باشند. همچنین باید اثرات زیست محیطی مرتبط با پروژه‌های خود را ارزیابی کنند. باید با تجزیه و تحلیل هزینه‌ها و ضرب الاجل‌های مربوط به نیروی کار و مواد، ارزیابی کنند که آیا پروژه‌ها قابل اجرا هستند یا خیر. آن‌ها ممکن است مجبور شوند مناقصه‌هایی آماده کنند و گزارش‌هایی را برای مشتریان، کارفرمایان و آژانس‌های دولتی تهیه کنند.

پس از مهاجرت مهندس عمران به ترکیه و شروع کارش باید مطمئن شود که پروژه‌های او دستورالعمل‌های قانونی و الزامات ایمنی مختلف را برآورده می‌کند. همچنین او باید مطمئن شود که پروژه‌هایش با قوانین ساختمانی قابل اجرا مطابقت دارد. مهندسان عمران باید مهارت‌های بین فردی و ارتباطی عالی داشته باشند.

باید بتوانند در یک محیط تیمی کار کنند. آن‌ها ممکن است مجبور باشند مهندسان عمران جدید یا بیشتر را آموزش دهند و راهنمایی کنند. باید به‌طور مداوم مهارت‌های تکنولوژیکی خود را با شرکت در کارگاه‌ها و کلاس‌های مختلف در کالج‌ها یا دانشگاه‌های محلی و خواندن مجلات مربوطه به‌روز نگه دارند.

تحصیل در رشته مهندسی عمران در ترکیه
تحصیل در رشته مهندسی عمران در ترکیه

مهندس عمران چگونه اجازه فعالیت در ترکیه بگیرد؟

اولین شرط بعد از مهاجرت مهندس عمران به ترکیه این است که بررسی کند آیا شغل او جز مشاغل ممنوعه برای فعالیت در ترکیه هست یا خیر. وقتی مشخص شد مهندسی عمران جز مشاغل ممنوعه برای اتباع خارجی نیست باید کارهایی از قبیل اخذ اقامت در ترکیه را پیگیری کنند. در مرحله بعد باید به دنبال اخذ مجوز کار باشید. برای این کار باید در موسسات و آموزشگاه‌های مورد تایید کشور ترکیه تحصیل کرده باشید و وزارت علوم مدرک شما را به رسمیت بپذیرد.

در این صورت می‌توانید به صورت پروژه‌ای یا تمام وقت مشغول به ‌کار شوید. فقط یک نکته را باید نظر بگیرید مهندسانی که قصد فعالیت در کشور ترکیه را دارند باید مدرک معادل را از YOK دریافت کنند. برای اینکه بتوانید راحت‌تر کار پیدا کنید بهتر است در سازمان مهندسی مرتبط با رشته تحصیلی خود عضو شوید.

از دیگر موارد ضروری برای پیدا کردن کار در ترکیه این است که فرد حداقل 6 ماه سابقه‌کاری در رشته عمران داشته باشد و با مدارکی نشان دهد که در این زمینه خبره است و تبحر خاصی دارد.

نباید هیچ‌گونه تخلف و جرمی در پرونده کاری او ثبت شده باشد. همچنین از محل کار قبلی خود اخراج نشده باشد.

پس از مهاجرت مهندس عمران به ترکیه، او باید جهت انجام کار از طرف یک موسسه یا شرکت و نهاد معتبر دعوت‌نامه رسمی داشته باشد. مهندسانی که دارای کاتر فیروزه‌ هستند می‌توانند بدون داشتن شرایط فوق در ترکیه مشغول به‌کار شوند.

بهترین دانشگاه‌ها برای تحصیل در رشته مهندسی عمران در ترکیه

دانشگاه بیلیم آنتالیا، دانشگاه اتیلیم، ایسیک، دانشگاه آیدین استانبول، دانشگاه گلسیم، دانشگاه مدیپل، دانشگاه اوکان، ایستینیه، دانشگاه اقتصاد ازمیر، کادیر، دانشگاه مالتپه ، نیسانتاسی، دانشگاه اوزیگین، دانشگاه یاسرازمیر، دانشگاه یدیتپه و… جز بهترین دانشگاه‌ها برای مهاجرت مهندس عمران به ترکیه و ادامه تحصیل آن‌ها هستند.

جمع بندی

جمع بندی مقاله ” مهاجرت مهندس عمران به ترکیه ” : مهندسی عمران یکی از سه رشته مهندسی کلاسیک و یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های حرفه‌ای است. دانش و مهارت متخصصان مورد نیاز است تا ساختمان‌ها به درستی برنامه‌ریزی، اجرا و نگهداری شوند. علوم طبیعی و فناوری در مطالعات مهندسی عمران در هم تنیده شده‌اند و زمینه کارهای اجرایی و عمرانی متنوعی را ایجاد کرده‌اند. ما در این مقاله با شرایط مهاجرت مهندس عمران به ترکیه و نحوه کار آن‌ها آشنا شدیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا