Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آشنایی با کشور ترکیه

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای اتباع ایرانی در سال 2022

جریمه مدت اضافه اقامت در ترکیه بدون ویزا

4.6/5 - (5 امتیاز)

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای اتباع ایرانی در سال 2022 به چه شکل است؟ اگر مدت اقامت شما در ترکیه به عنوان یک توریست یا فردی که دارای مجوز اقامت این کشور است، تحت هر شرایطی از مدت زمان مجاز اقامت تجاوز کند، دولت ترکیه متوجه این موضوع خواهد شد و شما را در این مورد بازخواست خواهد کرد، زیرا تمام اطلاعات مربوط به اتباع خارجی حاضر در ترکیه در پایگاه داده گمرکات این کشور ثبت می‌شود و هویت افرادی که بیشتر از مدت زمان اقامت مجاز خود در این کشور مانده باشند، برای دستگاه‌های مجری قانون مشخص می‌شود.

شما چه عمداً این کار را انجام داده باشید یا این که به صورت غیر عمد محاسبه زمان از دست شما خارج شده باشد، همچنان با عواقبی مانند پرداخت جریمه یا ممنوعیت ورود به این کشور روبرو خواهید شد. حتی ممکن است بلافاصله دیپورت شوید.

در ادامه‌ی این مقاله ما در مورد جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای اتباع ایرانی در سال ۲۰۲۲ صحبت می‌کنیم و شرایط محاسبه جریمه و نحوه پرداخت آن را نیز برای شما تشریح می‌کنیم. با ما همراه باشید.

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای اتباع خارجی

جریمه اضافه ماندن در کشور ترکیه برای اتباع خارجی
جریمه اضافه ماندن در کشور ترکیه برای اتباع خارجی

در طول مدت اقامت خود در ترکیه، اگر اتباع خارجی بیشتر از مدت درج شده در ویزای خود در این کشور بمانند، جریمه نقدی و ممنوعیت ورود به خاک ترکیه برای دوره های زمانی مشخص برای آنها در نظر گرفته می شود.

از سوی دیگر، در صورت عدم پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه، اتباع خارجی ممکن است با ممنوعیت 5 ساله ورود به ترکیه مواجه شوند.

همانطور که مشخص است جریمه نقض ویزا در صورت اقامت بیشتر از مدت ویزا در کشور مقصد اعمال می شود.

با این حال، تجاوز از مدت و هدف ویزا و رعایت نکردن قوانین مربوط به مقاصد اقامت یا مجوز کار نیز در هنگام اقامت در ترکیه، می تواند باعث نقض ویزا شود.

با وجود پایان مدت مجوز کار اتباع خارجی که در ترکیه به کار خود ادامه می دهند و یا با وجود پایان مدت مجوز اقامت، اتباع خارجی که در ترکیه به اقامت خود ادامه می دهند نیز ممکن است با نقض ویزا مواجه شوند. اتباع خارجی در تمامی موارد نقض ویزا جریمه می شوند.

مدت اقامت مجاز در ترکیه

مدت اقامت مجاز در ترکیه
مدت اقامت مجاز در ترکیه

بسته به ملیت خود، شما مجاز به اقامت ۳۰ تا ۹۰ روزه در ترکیه هستید و شرایط ویزا نیز مشروط به ملیت فرد متفاوت است.
با این حال، صرف نظر از شرایط ویزا، حداکثر مدت اقامت در سراسر جهان یکسان است.
قانون و مقررات فعلی حکم می کند که شما نمی توانید به طور مداوم بیش از مدت زمان ویزای خود در مدت ۱۸۰ روز در ترکیه بمانید.

نقض ویزا و مسائل قانونی

همانطور که گفته شد، اتباع خارجی که به صورت غیرقانونی در ترکیه می مانند، ویزای خود را نقض می‌کنند.

اتباع خارجی که مدت ویزای آنها گذشته است باید علاوه بر هزینه مجوز اقامت جدید، جریمه ای نیز به دولت این کشور بپردازند.

جریمه مورد نظر دو برابر هزینه اجازه اقامت سالانه محاسبه می شود. برخی از اتباع خارجی علاوه بر این هزینه محاسبه شده در صورت ابطال ویزایشان، ملزم به پرداخت هزینه ویزا نیز هستند.

در صورت نقض ویزا و اقامت غیرقانونی اتباع خارجی علاوه بر جریمه نقدی بین 1 ماه تا 5 سال یا به طور نامحدود از ورود به ترکیه منع می‌شوند.

نحوه محاسبه جریمه اضافه ماندن در کشور ترکیه برای اتباع ایرانی

برای اطلاع از میزان دقیق جریمه اضافه ماندن در ترکیه، باید به دفاتر تخلفات ویزا در فرودگاه ها و دروازه های مرزی مراجعه کنید.

در واقع میزان جریمه در موارد نقض ویزا با توجه به ماهیت و مدت اقامت غیر مجاز افراد در ترکیه به روش های مختلفی محاسبه می شود.

هزینه های جریمه که در زیر ارائه شده به عنوان نمونه برای راهنمایی بوده و مبالغ دقیق با توجه به شرایط شما توسط دفاتر تخلفات ویزا محاسبه می شود.

شهروندان ایرانی، 30 روز بدون ویزا در ترکیه اجازه اقامت دارند. در مورد یک شهروند ایرانی که 9 ماه کامل بدون ویزا و مجوز در ترکیه اقامت داشته است، یک ماه اول به صورت قانونی در ترکیه بوده و 8 ماه بعد را به صورت غیرقانونی اقامت داشته است.

در این مورد، هزینه جریمه به صورت; 50 دلار آمریکا (کارمزد ماه اول) + 70 دلار (10 دلار برای هر ماه بعد از ماه اول) + کارمزد کارت، محاسبه می شود.

جریمه اضافه ماندن در کشور ترکیه را کجا پرداخت کنیم؟

اتباع خارجی که به صورت غیرقانونی در ترکیه می مانند باید در اسرع وقت جریمه اقامت مازاد خود را بپردازند تا دیپورت نشوند.

جریمه مذکور به اداره تخلفات روادید مستقر در فرودگاه ها پرداخت می شود. میزان جریمه تخلفات ویزا در ترکیه نیز در این دفتر محاسبه می شود.

در این مقاله به طور مختصر به جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای اتباع خارجی کردیم. با این حال، می توانید از دفتر اتباع خارجی واقع در دروازه های مرزی و فرودگاه ها، میزان جریمه های دقیق را دریافت کنید.

مدت زمان ممنوعیت ورود به خاک ترکیه با توجه به میزان اقامت غیر مجاز اتباع خارجی

اقامت غیرقانونی تا 3 ماهممنوعیت ورود به مدت 3 ماه
اقامت غیرقانونی بین 3 ماه تا 6 ماهممنوعیت ورود به مدت 6 ماه
اقامت غیرقانونی بین 6 ماه – 1 سالممنوعیت ورود به مدت 1 سال
اقامت غیرقانونی بین 1 سال – 2 سالممنوعیت ورود به مدت 2 سال
اقامت غیرقانونی بیش از 2 سالممنوعیت ورود به مدت 5 سال

در صورتی که ویزای شما در ترکیه منقضی شود، باید به پلیس محلی مراجعه کنید و درخواست تمدید ویزا کنید و همچنین می توانید در صورتی که ویزای توریستی دارید و می خواهید در ترکیه کار یا تحصیل کنید، هدف سفر خود را در ویزای جدید تغییر دهید.

نحوه تمدید ویزای ترکیه

نحوه تمدید ویزای ترکیه
نحوه تمدید ویزای ترکیه

هر فرد بسته به ملیت خود، می تواند در هر ۱۸۰ روز بین 30 تا 90 روز در ترکیه اقامت داشته باشد. برخی از ملیت ها می توانند بدون ویزا از این کشور بازدید کنند (مانند شهروندان اتحادیه اروپا)، برخی دیگر باید برای ویزای الکترونیکی (مانند کانادایی ها و شهروندان ایالات متحده آمریکا) درخواست دهند.

برای تمدید ویزای خود پس از اتمام موعد مقرر آن می‌توانید به سایت اداره گذرنامه ترکیه یا دفتار این سازمان در فرودگاه‌ها و گذرگاه‌های مرزی این کشور مراجعه کنید.

منبع: expatguideturkey, journalofnomads

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا